Σοφία Σακοράφα

ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Άστεγη η ερασιτεχνική Α.Ε.Κ.–Αναστολή λειτουργίας αθλητικών τμημάτων

Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2009

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ pρος τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Α.ΣΑΜΑΡΑ 02/02/2009

Αθήνα 02/02/2009

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Α.ΣΑΜΑΡΑ

Θέμα: <<Άστεγη η ερασιτεχνική Α.Ε.Κ.–Αναστολή λειτουργίας αθλητικών τμημάτων >>


Είμαστε ενήμεροι εδώ και πολύ καιρό , για την αγωνιώδη προσπάθεια της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ. που , εδώ και μήνες , έχοντας παραμείνει άστεγη , προσπαθεί με δεκάδες επιστολές προς τους Δήμους και κάθε αρμόδιο φορέα να βρεί γήπεδο για να στεγάσει τα τμήματά της χωρίς δυστυχώς κανένα αποτέλεσμα.
Επειδή ήδη έχουν απευθυνθεί σε σας με τη πεποίθηση ό,τι , ως υπουργός αρμόδιος για τα θέματα αθλητισμού , θα ανταποκριθείτε στο αυτονόητο αίτημά τους.
Επειδή ακόμα δεν έχετε παραδώσει , ως οφείλατε , σε λειτουργία το σπίτι του Χάντμπωλ στο Γέρακα του οποίου έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή , σε αντίθεση με το αντίστοιχο της Θεσσαλονίκης που λειτούργησε αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε.
Επειδή ήδη το σωματείο , λόγω των αντίξοων συνθηκών που αντιμετωπίζει , μελετά την αναστολή λειτουργίας αθλητικών του τμημάτων , αρχής γενομένης με το επιτυχημένο τμήμα του χάντμπωλ.
Επειδή υπάρχουν αθλητικές υποδομές , που πλήρωσε ο Ελληνικός λαός για τους Ολυμπιακούς Αγώνες , όπως στο Ολυμπιακό Χωριό , στο Γαλάτσι , στο κλειστό της Πυγμαχίας Περιστερίου , που τα κρατάτε κλειστά και απαξιώνονται λόγω της αχρησίας.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός,
1)Έχετε σκοπό να αποδώσετε τις Ολυμπιακές Αθλητικές Υποδομές στους πολίτες και τα σωματεία , παρά να τα αφήνετε για προφανείς λόγους πολιτικής σκοπιμότητας , να καταστρέφονται από την διαρκή αχρησία;
2)Έχετε σκοπό να ανταποκριθείτε στην ευθύνη , που απορρέει από τη θέση σας , έτσι ώστε αυτό το ιστορικό Σωματείο να συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του;

 

Η ερωτώσα Βουλευτής


______________
Σοφία Σακοράφα

Twitter
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας αν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά emails
Πρόσφατα Video
Ποια είναι τελικά η κοινή ευρωπαϊκή θέση για το προσφυγικό;
« Η Συμφωνία των Πρεσπών θα προκαλέσει προβλήματα στην χώρα μας στο μέλλον »