Σοφία Σακοράφα

ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Ατζέντα

Ημερίδα της Ευρωομάδας της Αριστεράς: «Η Συνταξιοδότηση σε καιρούς κρίσης- Ποιο το μέλλον των συνταξιοδοτικών μας συστημάτων;»

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 στις 09.00 στην αίθουσα ASP 01 G2 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, οι ευρωβουλευτές της GUE/NGL κα Σοφία Σακοράφα, κα Lidia SENRA και κ. Νικόλαος Χουντής διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Η Συνταξιοδότηση σε καιρούς κρίσης- Ποιο το μέλλον των συνταξιοδοτικών συστημάτων μας;».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανταλλαγή εμπειριών από χώρες όπως η Ελλάδα, η Ιρλανδία, η Ισπανία και η Πορτογαλία, που τους επιβλήθηκαν σκληρές περικοπές και αντιλαϊκά μέτρα από την Τρόικα στο πλαίσιο μιας υποτιθέμενης διάσωσης.

Ταυτόχρονα και στην κατεύθυνση της ανατροπής ενός πραγματικού κοινωνικού αδιεξόδου που βιώνει η ευαίσθητη ομάδα των συνταξιούχων συμπολιτών μας, θα διατυπωθούν προτάσεις για τη βιωσιμότητα των δημόσιων συνταξιοδοτικών συστημάτων σε περιόδους κρίσης.

Διακεκριμένοι καθηγητές πανεπιστημίου, πολιτικοί, εργατολόγοι και συνδικαλιστές θα παρουσιάσουν τις θέσεις τους και θα συμμετέχουν στο διάλογο (σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα).

http://www.guengl.eu/news/article/events/retirement-in-times-of-crisis-what-future-for-our-pension-systems

Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018

15-18 Ιανουαρίου 2018 Ολομέλεια στο Στρασβούργο.

Παρακολουθείστε ζωντανά τη συνεδρίαση εδώ

Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018

Η Σοφία Σακοράφα στο Μεσολόγγι για τις μονάδες καύσης βιορευστών

Την Πέμπτη 2 και την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου η ανεξάρτητη Ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα θα επισκεφτεί το Μεσολόγγι με την ιδιότητα του μέλους της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κατόπιν πρόσκλησης της Πρωτοβουλίας Πολιτών "Λιμνοθάλλαζα", του Δημάρχου Μεσολογγίου και φορέων της πόλης.

Αφορμή για τη συγκεκριμένη επίσκεψη στο Μεσολόγγι είναι η αναφορά που πρόκειται να κατατεθεί στην "Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου" για την κατασκευή των τεσσάρων μονάδων καύσης 6.500 τόνων βιορευστών ετησίως και τις περιβαλλοντικές συνέπειες.
Η κα Σοφία Σακοράφα θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με όλους τους αρμόδιους φορείς, με πολίτες και συλλογικότητες, προκειμένου να έχει μία πλήρη ενημέρωση για το ζήτημα.
 

Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017

23-26 Οκτωβρίου Ολομέλεια στο Στρασβούργο

Παρακολουθείστε ζωντανά τις συνεδριάσεις της Ολομέλειας εδώ

Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017

“BEWARE OF GREEKS” Εβδομάδα Ελληνικού Design στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

“BEWARE OF GREEKS”
Εβδομάδα Ελληνικού Design στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
16-20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017
ASP Bar Area 3D, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Βρυξέλλες
Εγκαίνια Τρίτη 17 Οκτωβρίου, 12:30μμ

Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017

΄Σύγχρονα αντικείμενα και έπιπλα με έμπνευση ελληνική΄ στην Καρδίτσα

Το Σάββατο 7-10-2017 και ώρα 11.30 θα γίνουν τα εγκαίνια έκθεσης design που διοργανώνει το Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου με την υποστήριξη της ανεξάρτητης Ευρωβουλευτού κας Σοφίας Σακοράφα στο κτίριο της Νέας Αγοράς Καρδίτσας. Η έκθεση πραγματοποιείται με σκοπό να εκτεθούν οι δημιουργίες των φοιτητών του Τμήματος Σ.Τ.Ξ.Ε. όπως προέκυψαν έπειτα από τη συμμετοχή τους σε διαγωνισμό design. Τα έπιπλα - αντικείμενα που σχεδιάστηκαν είχαν ως κοινό τους στοιχείο να είναι εμπνευσμένα από την Ελληνική παράδοση και κουλτούρα. 

Από τα συνολικά είκοσι δύο έργα επιλέχθηκαν έξι τα οποία θα συμμετέχουν στην ειδική έκθεση για το Ελληνικό design «Beware of Greeks»  που θα γίνει στο χώρο του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες από 16-20 Οκτωβρίου.

Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017

Εκδήλωση για την Ευρωμεσογειακή πρωτοβουλία PRIMA με κεντρικούς ομιλητές τον Επίτροπο Έρευνας & Καινοτομίας Carlos Moedas και την Ευρωβουλευτή Σοφία Σ

Η ανεξάρτητη ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Γενική Γραμματεία Έρευνας&Τεχνολογίας συνδιοργανώνουν εκδήλωση για την Ευρωμεσογειακή πρωτοβουλία PRIMA (Partnership for Research & Innovation in the Mediterranean Area) τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, ώρα 10 π.μ, στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ), Λ. Βασ. Κωνσταντίνου 48 (Αμφιθέατρο Λ. Ζέρβας).

Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017

Σύγχρονο ελληνικό ντιζάιν με έμπνευση ελληνική ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Σύγχρονο ελληνικό ντιζάιν με έμπνευση ελληνική

ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, ώρα 6 μμ.

 

Με στόχο την προβολή και την ανάδειξη του σύγχρονου ελληνικού design, η ανεξάρτητη ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα διοργανώνει έκθεση με τίτλο “BEWARE OF GREEKS-Contemporary greek designers”, στο κεντρικό φουαγιέ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, 16-20 Οκτωβρίου 2017.

Στην έκθεση συμμετέχουν Έλληνες σχεδιαστές που ζουν, εργάζονται και παράγουν στην Ελλάδα, καθώς και φοιτητές του τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου του ΤΕΙ Καρδίτσας.

Κοινή αναφορά για όλες τις συμμετοχές είναι η δημιουργία σύγχρονων χρηστικών αντικειμένων εμπνευσμένα από την παράδοση και την ελληνική πραγματικότητα

Για την επιλογή των φοιτητών-εκθετών του Πανεπιστημίου Αιγαίου οργανώνεται έκθεση με τις προτάσεις των δημιουργών στο Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, ώρα 6 μμ.

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017

Παρουσίαση του PRIMA στην υπουργική συνδιάσκεψη στη Μάλτα


H Σοφία Σακοράφα, ως μέλος της κοινοβουλευτικής επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ITRE (Βιομηχανία, Έρευνα, Ενέργεια) είναι εισηγήτρια -rapporteur- της νομοθετικής απόφασης που αφορά στην ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία PRIMA ( Partnership for Research and Innovation in the Mediterranean Area) για την προώθηση της έρευνας και της τεχνολογίας στους τομείς των τροφίμων και του νερού  και θα το παρουσιάσει στο πλαίσιο της συνόδου των υπουργών Έρευνας και Τεχνολογίας των κρατών μελών της ΕΕ που λαμβάνει χώρα στη Βαλέτα της Μάλτας. 

Πέμπτη, 4 Μαϊου 2017

3-6 Απριλίου Ολομέλεια Ε.Κ.

Αναλυτικά η ημερήσια διάταξη της Ολομέλειας εδώ

Απευθείας μετάδοση εδώ

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων

Κοινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και της Επιτροπής Πολιτισμού και Παιδείας για την εξέταση του σχεδίου έκθεσης για τη χάραξη ενωσιακής στρατηγικής για τις διεθνείς πολιτιστικές σχέσεις.

Η ημερήσια διάταξη εδώ

Περισσότερα εδώ

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

13-16 Μαρτίου 2017 Ολομέλεια Ευρωκοινοβουλίου

Αναλυτικά η ημερήσια διάταξη της Ολομέλειας εδώ

Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Συνεδρίαση Επιτροπής βιομηχανίας , ενέργειας και τεχνολογίας

H Σοφία Σακοράφα σκιώδης εισηγήτρια για τη GUE/NGL για τη σχετική γνωμοδότηση της ITRE όσον αφορά στην παράταση της λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Ταμείου Στρατηγικών Επενδύσεων προς την Επιτροπή Προϋπολογισμών και την Επιτροπή Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Η Σοφία Σακοράφα στα Χανιά ενάντια στην εκχώρηση του αεροδρομίου

Ανοικτή εκδήλωση ενημέρωσης και συσπείρωσης του κόσμου, ενάντια στην εκχώρηση του αεροδρομίου "Δασκαλογιάννης", με κεντρικούς ομιλητές τους ευρωβουλευτές Σοφία Σακοράφα, Νότη Μαριά και Νίκο Χουντή .

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017 στις 19:30 στο Μεσογειακό Κέντρο Αρχιτεκτονικής στα Χανιά. 

Περισσότερα εδώ.

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

13-16 Φεβρουαρίου 2017 Ολομέλεια Ευρωκοινοβουλίου

Αναλυτικά η ατζέντα της Ολομέλειας εδώ

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

11-14 Απριλίου συνεδρίαση Ολομέλειας στο Στρασβούργο

Παρακολουθήστε τη συνεδρίαση απευθείας εδώ (ο internet explorer προσφέρει επιλογή διερμηνείας)

Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

Επίσημη επίσκεψη στην Κόστα Ρίκα και τον Παναμά

Η Σοφία Σακοράφα, ως πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις σχέσεις με τις χώρες της Κεντρικής Αμερικής (DCAM- Κόστα Ρίκα, Παναμάς, Ονδούρα, Γουατεμάλα, Ελ Σαλβαδόρ, Νικαράγουα, Κούβα και Άγιος Δομίνικος) πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κόστα Ρίκα και τον Παναμά, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας ευρωβουλευτών, από τις 28/4 έως την 1η Απριλίου.

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

7-10 Μαρτίου Συνεδρίαση Ολομέλειας Ε.Κ.

Παρακολουθήστε τη συνεδρίαση απευθείας εδώ (ο internet explorer προσφέρει επιλογή διερμηνείας)

Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

Ημερίδα της Ευρωομάδας της Αριστεράς (GUE/NGL) για το Χρέος και τη Δημοκρατία

Την Τρίτη 1η Μαρτίου 2016 στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες (αίθουσα ASP 01G02) θα πραγματοποιηθεί η Ημερίδα της Ευρωομάδας της Αριστεράς (GUE/NGL) για το Χρέος και τη Δημοκρατία, με τίτλο "Restructuring Debt-Rebuilding Democracy", μετά από πρωτοβουλία του ευρωβουλευτή της Λαϊκής Ενότητας, Νίκου Χουντή, της ανεξάρτητης ευρωβουλευτού, Σοφίας Σακοράφα και του γάλλου ευρωβουλευτή του Front de Gauche Jean-Luc Mélenchon.

Η ημερίδα θα διαρκέσει από τις 09.00 έως τις 12.30, ενώ θα μεταδίδεται ζωντανά εδώ
(ώρα έναρξης στην Ελλάδα 10.00).

Βρείτε το πρόγραμμα της ημερίδας εδώ

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016

Ημερίδα για τις αερομεταφορές στην ΕΕ

Ημερίδα με θέμα “Ακολουθώντας την πορεία των αερομεταφορών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τρέχουσες εξελίξεις και προοπτικές” συνδιοργανώνει η Σ. Σακοράφα, ο Ν. Χουντής και ο Ζαν-Λυκ Μελανσόν στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, αιθ. ASP 01 G2 στις 12:30μμ.

Το πρόγραμμα της ημερίδας εδώ

Η ομιλία της Σοφίας Σακοράφα εδώ

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

Δανειακές συμβάσεις ως βάση της υφαρπαγής της Δημ. περιουσίας και προτάσεις ακύρωσής τους

Η πρωτοβουλία Νομικής Επιτροπής για την κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ καλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν στη συζήτηση που διοργανώνεται στις 4 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 6 μ.μ., στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών ( Ακαδημίας 60, 3ος όροφος), με θέμα :
«Οι Δανειακές συμβάσεις ως βάση της υφαρπαγής της Δημόσιας περιουσίας και προτάσεις ακύρωσής τους».
Ομιλητής ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Γεώργιος Κασιμάτης
Παρεμβαίνουν οι Ευρωβουλευτές :
Επαμεινώνδας (Νότης) Μαριάς, Σοφία Σακοράφα και Νικόλαος Χουντής.
Συντονίζει η Αφροδίτη Μπουρούσα, δικηγόρος Δ.Σ.Α.
 

Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015

Κοινωνικά Ιατρεία / Συμμετοχή-Στήριξη-Έμπρακτη Αλληλεγγύη

Με πρωτοβουλία της Σοφίας Σακοράφα πραγματοποιείται την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου εκδήλωση για τη συγκέντρωση φαρμάκων για τα Κοινωνικά Ιατρεία.
Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

Η Σοφία Σακοράφα στην τηλεόραση του ThePressProject

Την Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 9 το βράδυ, την ημέρα του Eurogroup και λίγες ώρες μετά την παρουσίαση του πορίσματος του λογιστικού ελέγχου του χρέους της Ελλάδας η ευρωβουλευτής και υπεύθυνη για τις σχέσεις της Επιτροπής Αλήθειας με το Ευρωκοινοβούλιο, Σοφία Σακοράφα, θα βρεθεί στο τηλεοπτικό στούντιο του ThePressProject  για μια σε βάθος συζήτηση.

http://www.thepressproject.gr/article/78275

Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015

Παρουσίαση των αρχικών αποτελεσμάτων της Επιτροπής Αλήθειας του χρέους

Τα αρχικά ευρήματα της Επιτροπής θα παρουσιαστούν στις 17 και 18 Ιουνίου 2015 στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. 

Στην εκδήλωση θα παραστούν διακεκριμένες προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μέλη της ελληνικής κυβέρνησης και υποστηρικτές του έργου της επιτροπής.  

Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

Συνεδρίαση της GUE/NGL Αθήνα

Οι ''Ημέρες σκέψης της GUE/NGL διεξάγονται στην Αθήνα την Τρίτη 2 και Τετάρτη 3 Ιουνίου.

Η Σοφία Σακοράφα συντονίζει την απογευματινή συζήτηση της Τρίτης σχετικά με το δημόσιο χρέος.

Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015

Συνδιάσκεψη Προέδρων Εθνικών Κοινοβουλίων

Στη Ρώμη η Ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα για τη συνδιάσκεψη Προέδρων Εθνικών Κοινοβουλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης τη Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 Απριλίου ώστε να κάνει συναντήσεις ενημέρωσης σχετικά με τη δημιουργία της επιτροπής για την Αλήθεια του χρέους.

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

Συνέντευξη τύπου της Επιτροπής Αλήθειας τουδημοσίου χρέους

Ολοκλήρωση της πρώτης συνεδρίασης της Επιτροπής και συνέντευξη τύπου.

Τρίτη, 7 Απριλίου 2015

Εναρκτήρια συνεδρίαση ΕΛΕ

Το Σάββατο 4/4/2015 και ώρα 12:00, ξεκινά, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού, Υπουργών, στην αίθουσα της Γερουσίας στη Βουλή, η διαδικασία συγκρότησης της Επιτροπής του Κοινοβουλίου που θα διερευνήσει τα αληθινά αίτια και τις γενεσιουργούς αιτίες της δημιουργίας και της διόγκωσης του Δημόσιου Χρέους. 

Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι την Τρίτη 7 Απριλίου

Η ομιλία της Σοφίας Σακοράφα στη συνεδρίαση εδώ

Σάββατο, 4 Απριλίου 2015

Συνέντευξη Τύπου για την συγκρότηση Επιτροπής του Κοινοβουλίου για τον Λογιστικό Έλεγχο του Χρέους

Συνέντευξη Τύπου για την συγκρότηση Επιτροπής του Κοινοβουλίου για τον Λογιστικό Έλεγχο του Χρέους και την προαγωγή της διεθνούς συνεργασίας της Βουλής με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τα Κοινοβούλια άλλων χωρών και άλλους διεθνείς οργανισμούς σε θέματα χρέους

Τρίτη 16 Μαρτίου 2015
12 μ.μ.
Αίθουσα 150 – Βουλή

Θα μιλήσουν:
Ζωή Κωνσταντοπούλου, Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων
Σοφία Σακοράφα, Ευρωβουλευτής
Eric Toussaint, ειδικός επιστήμων για θέματα επονείδιστου και παράνομου χρέους.
Θα υπάρξει ταυτόχρονη διερμηνεία στην αγγλική και στη γαλλική γλώσσα για τους εκπροσώπους του ξένου τύπου

Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015

Επίσκεψη στη Γουατεμάλα και την Ονδούρα, ως επικεφαλής κοινοβουλευτικής αποστολής.

Η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Σοφία Σακοράφα, Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του Ευρωκοινοβουλίου για τις σχέσεις Ε.Ε με χώρες της Κεντρικής Αμερικής (DCAM) πραγματοποιεί ολιγοήμερη επίσκεψη στη Γουατεμάλα και την Ονδούρα, ως επικεφαλής κοινοβουλευτικής αποστολής.

Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

Πύργος Κεντρική εκδήλωση

Κεντρική εκδήλωση με ομιλήτρια τη Σοφία Σακοράφα Παρασκευή 28 ιανουαρίου στις 8μμ στο θέατρο Απόλλων στον Πύργο.

Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

Πειραιάς προεκλογική συγκέντρωση

Σάββατο 17 Ιανουαρίου προεκλογική συγκέντρωση στον κινηματογράφο ΣΙΝΕΑΚ, πεζόδρομος Καραϊσκου, στις 11:30πμ. Ομιλήτρια η Σοφία Σακοράφα. Θα παρευρεθούν οι υποψήφιοι βουλευτές Α' και Β' Πειραιώς.

Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015

Δημαρχείο Περάματος παρουσίαση προγράμματος

Σήμερα 15 Ιανουαρίου στις 7:30μμ συναντιόμαστε στο δημαρχείο Περάματος (Λεωφ. Δημοκρατίας 28). Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Περάματος διοργανώνει προεκλογική εκδήλωση- Παρουσίαση Κυβερνητικού Προγράμματος και τα προτάγματα της Κυβέρνησης της Αριστεράς. Ομιλήτρια η ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ.

Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Αποστολή στη Βολιβία για τις προεδρικές εκλογές

Από σήμερα, μαζί με τον συνάδελφό μου, ευρωβουλευτή και σύντροφο, Javier Couso (Ενωμένη Αριστερά, Ισπανία) θα είμαστε στη στη Βολιβία, σε αποστολή για την παρακολούθηση των εκλογών που θα διεξαχθούν στις 12 του μηνός.
Την Κυριακή αυτή οι ψηφοφόροι της Βολιβίας θα εκλέξουν τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο και τους 166 κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους (130 βουλευτές και 36 γερουσιαστές) και 9 αντιπροσώπους της Βολιβίας στα κοινοβούλια των οργανισμών περιφερειακής ολοκλήρωσης.

Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

Κυριακή, 25 Μαϊου 2014

Περιοδεία στο Ηράκλειο

Παρασκευή, 23 Μαϊου 2014

Καρδίτσα: κεντρική ομιλία

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Σακοράφα, θα επισκεφθεί την Καρδίτσα την Τρίτη 13 Μαϊου, προκειμένου να μιλήσει στην κεντρική ομιλία του κόμματος, με θέμα:
Το νόημα των τριπλών εκλογών (Δημοτικών, Περιφερειακών, Ευρωεκλογών)

Η ομιλία θα γίνει στις 8:00μμ μπροστά στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ
(Πλαστήρα 18, πεζόδρομος τηλ. επικοινωνίας: 24410 80019).

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας, Στέλιος Αναστασόπουλος. 

Τρίτη, 13 Μαϊου 2014

Καλαμπάκα: ομιλία

Στις 8:30 το βράδυ θα παραστούν στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της «Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών Καλαμπάκας» με την υποψήφια Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα, όπου ο Χρ. Σιμορέλης θα απευθύνει χαιρετισμό στους πολίτες της Καλαμπάκας.

Δευτέρα, 12 Μαϊου 2014

Κάλυμνος: ομιλία

Το Σάββατο 10 Μαΐου η υποψήΕυρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα θα βρίσκεται στην Κάλυμνο και θα μιλήσει στην κεντρική εκδήλωση στην Πλατεία Καλύμνου στις 8μμ.

Σάββατο, 10 Μαϊου 2014

Ρόδος: Περιοδεία

Η Σοφία Σακοράφα θα συναντηθεί με φορείς της Ρόδου και θα πραγματοποιήσει περιοδείες σε περιοχές του νησιού. Το βράδυ της ίδιας μέρας στις 20.30 θα πραγματοποιηθεί κεντρική εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου.

Η Ελλάδα δείχνει για πρώτη φορά το δρόμο στην Ευρώπη. Η ανατροπή στην Ελλάδα θα σηματοδοτήσει την ανατροπή σκηνικού και στην Ευρώπη.

Καλούμε όλους τους πολίτες της Ρόδου να συμμετέχουν μαζικά στην κεντρική εκδήλωση με ομιλήτρια τη Σοφία Σακοράφα, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, την Παρασκευή 09-05-2014, στις 20.30.
 

Παρασκευή, 9 Μαϊου 2014

Μοσχάτο: Προεκλογική ομιλία για τις Ευρωεκλογές

την Τετάρτη 7 Μαϊου στον Ταύρο (Πλατεία Μακεδονίας ή "ΠΙ", στις 8μμ) και

την Πέμπτη 8 Μαϊου στο Μοσχάτο (Πλατεία Μεταμόρφωσης, στις 8μμ)


ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ οργανώνει δύο προεκλογικές ομιλίες για τις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.

Με τρεις ομιλητές στον Ταύρο (το Σάββα Ρομπόλη, το Χάρη Γολέμη και τη Μάγδα Σπηλιοπούλου), με τη Σοφία Σακοράφα στο Μοσχάτο.

Πιστεύουμε πως οι ομιλίες αυτές -και η επαφή των υποψήφιων ευρωβουλευτών με τον κόσμο, με όλους εμάς- θα συμβάλλουν στην πληρέστερη ενημέρωσή μας για την παρούσα κατάσταση στην Ευρώπη και το ρόλο μας ως πολιτών.


Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
Από τη Γραμματεία 

Πέμπτη, 8 Μαϊου 2014

Περιοδεία στη Μεγαλόπολη και την Τρίπολη

Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Σακοράφα θα επισκεφθεί την Τετάρτη 7 Μαΐου τους ΑΗΣ Μεγαλόπολης και το ορυχείο. Θα συναντηθεί με τα σωματεία των εργαζομένων, με τις Διευθύνσεις των ΑΗΣ και του ορυχείου, με το Δήμαρχο, κ. Μπούρα, καθώς και με τους υποψήφιους Δημάρχους της Μεγαλόπολης.
Στη συνέχεια, στις 13.30 θα δώσει συνέντευξη τύπου στην Τρίπολη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (Δεληγιάννη 8, Τρίπολη)
 

Τετάρτη, 7 Μαϊου 2014

Περιοδεία στη Λαμία

Αύριο Παρασκευή 2/5/2014 η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα θα βρίσκεται στη Λαμία.
Αναλυτικά το πρόγραμμα συναντήσεων και επισκέψεών της έχει ως εξής:
9.00 συνάντηση με τους εργαζόμενους στο Δήμο Λαμίας
10.00 συνάντηση με το Δήμαρχο Λαμίας
10.30 συνάντηση με τους εργαζόμενους στην περιφέρεια
11.30 επίσκεψη στην έκθεση Ρομποτικής στο ΤΕΙ Λαμίας
13.00 επίσκεψη - συνάντηση με το Οικονομικό επιμελητήριο Στερεάς
14.00 επίσκεψη – συνάντηση με το ΤΕΕ Αν. Στερεάς
18.00 Συζήτηση στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ ( Διάκου 4 )
20.00 περιοδεία στο κέντρο της πόλης.

Παρασκευή, 2 Μαϊου 2014

Πολιτική εκδήλωση στα Κάτω Πετράλωνα

Την Τετάρτη 30 Απρίλη στις 7:30μμ στ σταθμό ΗΣΑΠ  Πετραλώνων η Σοφία Σακοράφα σε ανοιχτή συγκέντρωση συζήτηση.

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014: ΤΡΕΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ: ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
 

Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014

Λάρισα. Παρουσίαση βιβλίου

Το Τμήμα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, το βιβλιοπωλείο Γνώση και οι εκδόσεις Τόπος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου

Κυβέρνηση της Αριστεράς

Δρόμος για το μέλλον ή παρένθεση;

Θα μιλήσουν:

Ηρώ Διώτη, βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας,

Σοφία Σακοράφα, βουλευτής Β΄ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ,

Γιάννης Τόλιος, Οικονομολόγος, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Τη συζήτηση θα συντονίσει το Τμήμα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014, ώρα 20.30

στο Χατζηγιάννειο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Λάρισας

Ρούσβελτ 59, Λάρισα Τηλ.: 2410 235260 

Τετάρτη, 9 Απριλίου 2014

παρουσίαση του βιβλίου Κυβέρνηση της Αριστεράς Δρόμος για το μέλλον ή παρένθεση;

Oι εκδόσεις Τόπος και ο ραδιοφωνικός σταθμός Στο Κόκκινο 105,5 σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου

Κυβέρνηση της Αριστεράς

Δρόμος για το μέλλον ή παρένθεση;

Θα μιλήσουν:

Λεωνίδας Βατικιώτης, δημοσιογράφος, επισκέπτης καθηγητής Οικονομικών στο Free Varna University της Κύπρου

Ρένα Δούρου, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής Β΄ Αθήνας

Γιάννης Δραγασάκης, οικονομολόγος, Αντιπρόεδρος της Βουλής,

μέλος της Συντονιστικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

Σοφία Σακοράφα, βουλευτής Β΄ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ

Γιάννης Τόλιος, διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, συντονιστής του Μαρξιστικού Χώρου Μελετών και Έρευνας.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης, διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο 105,5».

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014, ώρα 19.00

στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20, τηλ. 210 3675400

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

Ανοιχτή πολιτική συζήτηση στον Κεραμεικό

"Βάζουμε τέλος στον κατήφορο και με τον ΣΥΡΙΖΑ γυρίζουμε σελίδα..."

Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2013

Ομιλία της Σοφίας Σακοράφα στη Νέα Σμύρνη

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Νέας Σμύρνης διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Η πρόταση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για την διέξοδο της χώρας απο την κρίση»  την Κυρακή 03 Νοέμβρη στις 10:30 π.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στην κεντρική πλατεία.

Θα μιλήσουν:  Ευκλείδης Τσακαλώτος Βουλευτής Β΄Αθήνας & Υπεύθυνος της Ε.Ε.Κ.Ε. οικονομικών, Καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Σοφία Σακοράφα Βουλευτής Β΄Αθήνας & Υπεύθυνη της Ε.Ε.Κ.Ε Εσωτερικών.

Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013

Συγκέντρωση-συζήτηση στου Ρέντη

Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 7:30μμ ομιλία της Σοφίας Σακοράφα στο Πνευματικό Κέντρο Ρέντη, Μπιχάκη 15.

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013

Συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις στην Καλλιθέα

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου ομιλία της Σοφίας Σακοράφα σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Καλλιθέα με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις.

7μμ, Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας, Κρέμου 123 & Φιλαρέτου, Καλλιθέα

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

Περιοδεία στην αγορά της Καλλιθέας

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 11:00πμ περιοδεία στην αγορά της Καλλιθέας της Σοφίας Σακοράφα και της Θεανώς Φωτίου με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ 

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013

Η δημοκρατία σε συνθήκες κρίσης

Πρωτοβουλία Πολιτών Περιστερίου, στο Θέατρο νέου Δημαρχείου Περιστερίου στις 8μμ.

Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

1ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

10-14 Ιουλίου 2013 -

Κλειστό Φαλήρου, εγκαταστάσεις Ταε Κβο Ντο 

Πληροφορίες για το πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013

Διήμερο Ειρήνης και Αλληλεγγύης στο Μαραθώνα

Διήμερο Ειρήνης και Αλληλεγγύης το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιούνη στο Μαραθώνα

Με πορεία Ειρήνης από τον τύμβο του Μαραθώνα στο λιμανάκι της Ν. Μάκρης αρχίζει το Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013, ώρα 7 μμ, το διήμερο Ειρήνης και Αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ Αν. Αττικής για τα 50 χρόνια από τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη. Κατά την έναρξη της πορείας θα χαιρετίσει ο βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Γιώργος Πάντζας. Τους ειρηνοδρόμους θα υποδεχτεί στο λιμανάκι Ν. Μάκρης ο δημοτικός σύμβουλος Φώτης Δεληβοριάς εκ μέρους του Δήμου Μαραθώνα. Στη συνέχεια θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πάνος Τριγάζης, συντονιστής της Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για το «Έτος Λαμπράκη». Θα τον διαδεχτεί στο βήμα για χαιρετισμό ο Ηλίας Χρονόπουλος, Γραμματέας της Νεολαίας Συνασπισμού.

  Θα ακολουθήσει η έγκριση της ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 2013.

Την κεντρική πολιτική ομιλία (ώρα 8:30 μμ) θα κάνει η Σοφία Σακοράφα, βουλευτής Β’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013

Συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Παραμυθιάς

Το βίντεο της ομιλίας της Σοφίας Σακοράφα εδώ

Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013

Συνδιάσκεψη ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Ξεκινούν την Παρασκευή 30/11, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, οι εργασίες της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, που θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 2/12/2012.

Το πρόγραμμα της συνδιάσκεψης εδώ

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

Ομιλία στη Θεσσαλονίκη

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012

Περιοδεία και ομιλία στο Καρπενήσι

Η Σοφία Σακοράφα, μαζί με  στελέχη και τους υποψηφίους του Νομού Ευρυτανίας, θα επισκεφτούν θεσμικά όργανα και υπηρεσίες. 

Το απόγευμα, σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πόλη του Καρπενησίου, η κ. Σακοράφα θα αναφερθεί στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας μας, στην απόφαση για μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε νέο ενιαίο κόμμα της Αριστεράς και την ανάγκη της οργανωτικής του συγκρότησης σε όλη την Ελλάδα

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012

φεστιβάλ νέων ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ρεθύμνου

Ομιλία της Σοφίας Σακοράφα στο Φεστιβάλ ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Ρεθύμνου την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου.

Θέμα: Δύο κόσμοι συγκρούονται. Με το λαό ανοίγουμε δρόμο στην ελπίδα.
Ομιλητές: Ανδρέας Ξανθός (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ρεθύμνου)
Σοφία Σακοράφα (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Β’ Αθηνών)

Σπύρος Παναγιώτου (Μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ)

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012

φεστιβάλ νέων ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Φεστιβάλ Νέων ΣΥΡΙΖΑ-2012

Άλσος Γουδή 5-6 και 7 Οκτώβρη

Χρέος της γενιάς μας η ανατροπή!

Περισσότερα εδώ

Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

8:30μμ στην κεντρική Πλατεία της Κοζάνης

Στις 8:30μμ  στην κεντρική Πλατεία της Κοζάνης ανοιχτή συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  με ομιλήτρια τη Σοφία Σακοράφα.

Σχετικό video εδώ

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

Στις 8:00μμ στην Καστοριά

Στις 8:00μμ στην Καστοριά προεκλογική συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με ομιλήτρια τη Σοφία Σακοράφα

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

Στις 7:30 στα Χανιά ανοιχτή συγκέντρωση

Στις 7:30 στα Χανιά ανοιχτή συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με ομιλήτρια τη Σοφία Σακοράφα

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

Περιοδεία της Σ. Σακοράφα στο Ρέθυμνο_το πρόγραμμα της επίσκεψης

Τη Δευτέρα 11/6 η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’Αθήνας Σοφία Σακοράφα θα επισκεφθεί το Ρέθυμνο .

Το πρόγραμμα της περιοδείας της στο Ρέθυμνο περιλαμβάνει :

10.30πμ συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό STUDIO-RETHYMNO
11πμ συνάντηση με Αθλητικούς φορείς στα γραφεία της ΕΠΣΡ
12μ. συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Ρεθύμνου
12,30μ συνάντηση με την Αστυνομική Διεύθυνση και το ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου
1,30μμ. επίσκεψη στο Νοσοκομείο και συζήτηση με τους εργαζόμενους
7μμ επίσκεψη στο Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
9μμ ομιλία στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ 

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Στις 7.30 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης

Στις 7.30 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης θα πραγματοποιηθεί προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητές τη Σοφία Σακοράφα και τον Πάνο Σκουρλέτη. Θα χαιρετίσει η ευρωβουλευτής του Μπλόκου της Πορτογαλίας Alda Sausa.

Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012

Στις 8.30 το βράδυ, στην Κάτω Αχαϊα

Προεκλογική συγκέντρωση, διοργανώνει αύριο ο ΣΥΡΙΖΑ,  στις 8.30 το βράδυ, στην πλατεία Δημοκρατίας της Κάτω Αχαϊας.

Θα μιλήσουν , οι υποψήφιοι βουλευτές Σοφία Σακοράφα, Βασίλης Χατζηλάμπρου και Μαρία Κανελλοπούλου.

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

8:00μμ στην κεντρική πλατεία της Πετρούπολης

Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 8:00μμ, στην κεντρική πλατεία της Πετρούπολης ¨ΗΡΩ¨, θα πραγματοποιηθεί προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Πετρούπολης με ομιλητές τη Σοφία Σακοράφα και τον Πάνο Κοσμά.

Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

Προεκλογική συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στον Ασπρόπυργο

Προεκλογική συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στον Ασπρόπυργο στις 8:00μμ με ομιλητές τη Σοφία Σακοράφα και το Γιάννη Βασιλείου

Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2012

Στις 8:00πμ στην ''Πρωινή ενημέρωση'' στη ΝΕΤ η Σοφία Σακοράφα

Στην ''Πρωινή ενημέρωση'' της ΝΕΤ με τον Κ. Αρβανίτη

Παρασκευή, 4 Μαϊου 2012

Περιοδεία στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στην Πεσματζόγλου

Την πέμπτη 3 Μάη στις 12:30μμ η Σοφία Σακοράφα επισκέπτεται και συζητά με τους εργαζόμενους στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στην Πεσματζόγλου

Πέμπτη, 3 Μαϊου 2012

Κεντρκή συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με ομιλητή τον Α. Τσίπρα


Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3/5, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Ομονοίας,με κεντρικό ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα


 

Πέμπτη, 3 Μαϊου 2012

Περιοδεία στο ΙΚΑ Αγίων Αναργύρων

Περιοδεία της Σοφίας Σακοράφα στο ΙΚΑ Αγ. Αναργύρων την Τετάρτη 2 Μαΐου στις11:00πμ

Τετάρτη, 2 Μαϊου 2012

Προεκλογική συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ στην Αγία Πρασκευή

Η Τοπική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Παρασκευής σας καλεί την Τετάρτη 2 Μαΐου στις 7.30 μ.μ. στην προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο στην Κεντρική Πλατεία της Αγίας Παρασκευής


Θα μιλήσουν οι: Σοφία Σακοράφα, Ρένα Δούρου και Πάνος Λάμπρου
 

Τετάρτη, 2 Μαϊου 2012

Πρωτομαγιά στο @ΡΟΥΦ με τη Σοφία Σακοράφα

Την πρωτομαγιά το βράδυ στις 21.00 στον πολυχώρο @Ρουφ συναντιόμαστε... συζητάμε και σχεδιάζουμε... με ποτό και μουσική... Σας περιμένω...


Σοφία Σακοράφα

@Ρουφ: Κων/πόλεως 10 κ΄ Ανδρονίκου 18, Γκάζι ( 100 μ από το μετρό Κεραμεικού ).
 

Τρίτη, 1 Μαϊου 2012

Η Σοφία Σακοράφα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Περιοδεία της Σοφίας στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 6μμ

Τρίτη, 1 Μαϊου 2012

Πολιτική συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

Πολιτική συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τη Δευτέρα 30 Απριλίου στις 10:30πμ στον 1ο όροφο της Γενικής Γραμματείας

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

Η Σοφία Σακοράφα συναντιέται με τους κατοίκους του Ολυμπιακού χωριού

Συνάντηση της Σοφίας με τους κατοίκους του Ολυμπιακού χωριού τη Δευτέρα 30 Απρίλη στις 5:30μμ

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

Προεκλογική συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλιούπολη

Προεκλογική συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην Ηλιούπολη στις 19:30 στην Πλατεία Φλέμινγκ (Ηρώων),

Ομιλητές : Σοφία Σακοράφα, Δημήτρης Στρατούλης,  Νάντια Βαλαβάνη, Αριστείδης Μπαλτάς, Παναγιώτης Κουρουμπλής

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

Η Σοφία Σακοράφα στο Νέο Ηράκλειο

ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία (Σταθμός Τρένου) την Κυριακή 29/04 στις 8.00 μ.μ. Ομιλητές: Ήσυχος Κώστας και Κουρουμπλής Παναγιώτης (Υποψήφιοι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ). Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι: Κοσμάς Πάνος, Σαμιάκου Νεφέλη και Κνήτου Κατερίνα (Υποψήφιοι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ).

 

Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

Περιοδεία στο Μοσχάτο και τον Ταύρο

Στον Ταύρο θα βρίσκεται η Σοφία Σακοράφα το Σάββατο στις 10πμ και στο Μοσχάτο στις 2μμ.

Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

Νέα Σμύρνη ομιλία της Σοφίας Σακοράφα

Προεκλογική συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Σμύρνη, στην κεντρική πλατεία στις 7:30μμ με κεντρικούς ομιλητές τη Σοφία Σακοράφα και το Γιάννη Δραγασάκη

Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

Η Σοφία Σακοράφα στην ΕΤ3 στις 11μμ

Η Σοφία Σακοράφα στην εκπομπή της ΕΤ3 ''Εκλογές 2012 Μιλώντας πολιτικά" την Παρασκευή στις 11:00μμ σε μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

Συνέντευξη της Σοφίας Σακοράφα στο ραδιόφωνο ''Στο κόκκινο''

Συνέντευξη της Σοφίας Σακοράφα ''Στο κόκκινο" 105,5 στην εκπομπή του Μπάμπη Αγρολάμπο ''Λόγια στον αέρα'' στη 1:00μμ

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

Ομιλία Σοφίας Σακοράφα στη Μεταμόρφωση

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ στη Μεταμόρφωση με ομιλητές τη Σοφία Σακοράφα και το Γιάννη Δραγάσακη, στο πνευματικό κέντρο Μεταμόρφωσης, Γκινοσάτη και Πλαστήρα στις 7:30μμ.

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

Συνέντευξη της Σοφίας Σακοράφα στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ

Η Σοφία Σακοράφα στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή των Παναγιώτη Σαράντη και Παναγιώτη Τσιούτσια  ''Άκρως ριαδοφωνικό και απορρήτο'' στη νετ 105,8 στις 9:45΄πμ

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

Ομιλία της Σοφίας Σακοράφα στη Δάφνη

Προεκλογική συγκέντρωση  ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με κεντρικούς ομιλητές τη Σοφία Σακοράφα και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στις 7:30μμ , Πλατεία Καλογήρων

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

CATASTROICA η πρεμιέρα

Μαζί με την «Πρωτοβουλία Πολιτών για τη Συγκρότηση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου – Δράση Οικολογικό Χρέος» σας προσκαλούν στο Pure Bliss για την ΠΡΕΜΙΕΡΑ του CATASTROIKA.

Την Πέμπτη, 26 Απρίλη 2012 στις 6:00μμ

Έναρξη προβολής του CATASTROIKA: 8:00μμ

Το Pure Bliss βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στο Σύνταγμα, στον πεζόδρομο της οδού Ρόμβης στον αριθμό 24α.

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

Προεκλογική συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ στο Χαϊδάρι

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ στο Χαϊδάρι την Τετάρτη 25 Απρίλη, αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου  στις 8:00μμ. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Σοφία Σακοράφα

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

Συνάντηση στο ΣΕΦ με τους Εργαζόμενους

Συνάντηση της Σοφίας Σακοράφα με τους εργαζόμενιυς του ΣΕΦ στις 10:30πμ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

Περιοδεία στην Καισαριανή

Περιοδεία με τον Αλέξη Τσίπρα στην Καισαριανή, στις 10πμ

Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Επίσκεψη στη Διεύθυνση Περιφέρειας Αττικής, Παρασκευή 20 Απριλίου στις 10πμ

Επίσκεψη στη Διεύθυνση Περιφέρειας Αττικής, Παρασκευή 20 Απριλίου στις 10πμ

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012

Ομιλία Αλέξη Τσίπρα στα Άνω Λιόσια

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα πραγματοποιήσει ομιλία την Τετάρτη, 18.04. 2012 και ώρα 7μ.μ. στο 1ο Κλειστό Γυμναστήριο στα Άνω Λιόσια  (Φυλής  & Παρθένη).

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

Εκδήλωση συζήτηση στην Κοζάνη

Εκδήλωση συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ "Κρίση και δημοκρατική διεξοδος" στην Κοζάνη  με ομιλητές τη Σοφία Σακοράφα και τον Τάσο Κουράκη

 ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ, Σάββατο 10 Μαρτίου στις 7μμ.

Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

Εκδήλωση συζήτηση στον Άγιο Δημήτριο

Εκδήλωση με θέμα: "Κρίση και προτάσεις της αριστεράς" οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Αγίου Δημητρίου. Ομιλητές θα είναι οι: Σοφία Σακοράφα, ανεξάρτητη βουλευτής, Δημ. Βίτσας, γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΝ, και Ν. Μανιός, μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, στις 7:30 μ.μ., στο Δημαρχείο του Αγ. Δημητρίου (Αγ. Δημητρίου 55), αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη".

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Εκδήλωση-συζήτηση στο Αγρίνιο

Η Πρωτοβουλία Πολιτών για μια Ενωτική Προοδευτική Διέξοδο από την κρίση διοργανώνει την Κυριακή 5 Φλεβάρη, 11:00 στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου εκδήλωση – συζήτηση με θέμα την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και την κρίση.

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν η ανεξάρτητη βουλευτής Σοφία Σακοράφα, ο γραμματέας της Κ.Π.Ε. του ΣΥΝ και μέλος της Π.Γ. ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας και ο ομότιμος καθηγητής φιλοσοφίας του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων, Ευτύχης Μπιτσάκης.

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στη Λιβαδειά

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στη Λιβαδειά την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 11:00πμ στο Συνεδριακό Κέντρο Κρύας με ομιλητές τη Σ. Σακοράφα, το Γ. Μηλιό και τον Π. Κοσμά.

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012

Εκδηλωση ομιλία στην Αγ. Βαρβάρα.

Εκδήλωση ομιλία για την ενωτική απάντηση της Αριστεράς απέναντι στην κρίση στην Αγ. Βαρβάρα, στις 7μμ στο 1ο ΚΑΠΗ Αγ. Βαρβάρας.

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

Εκδηλωση ομιλία στα Πατήσια.

Εκδηλωση ομιλία στα Πατήσια: Κυριακή 22 Γενάρη, στις 5μμ στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας, Ταϋγέτου 60.

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012

Εκδηλωση ομιλία στο Βύρωνα.

Ανοιχτή εκδήλωση συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ Βύρωνα με ομιλητές Σ. Σακοράφα, Γ. Δελαστίκ και Π. Σκουρλέτη.

"Υπάρχει διέξοδος : συνεργασία της Αριστεράς για την εξουσία"

Τετάρτη 18 Γενάρη, 6:30μμ, κινηματογράφος Νέα Ελβετία (πρώην Λουίζα).

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Κοινή συνέντευξη τύπου Σ. Σακοράφα και Α. Τσίπρα

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στο Athens Imperial.

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

Πολιτική εκδήλωση στον Ταύρο με τους Μ. Γλέζο, Ν. Βαλαβάνη και τη Σοφία Σακοράφα

Πολιτική εκδήλωση στον Ταύρο με τους Μ. Γλέζο, Ν. Βαλαβάνη και τη Σοφία Σακοράφα στην α'ιθουσα Επτά (Πειραιώς και Επταλόφου) την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, στις 11πμ.

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011

Πολιτική συγκέντρωση στην Αργυρούπολη με τους Δ. Βίτσα, Γ. Νικολαΐδη και τη Σοφία Σακοράφα

Πολιτική εκδήλωση στην Αργυρούπολη την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 7:30μμ

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011

Πολιτική εκδήλωση στους Αγ. Αναργύρους με το Νίκο Μανιό και τη Σοφία Σακοράφα

Πολιτική εκδήλωση στους Αγ. Αναργύρους  τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 7:30μμ.

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011

Πάτρα: Πολιτική εκδήλωση με τους Μ. Γλέζο, Αλ. Τσίπρα και τη Σοφία Σακοράφα

Πολιτική εκδήλωση στην Πάτρα στο κινηματοθέατρο Πάνθεον την Παρασκευή  2 Δεκεμβρίου στις 7:30μμ.

Βρείτε το κείμενο της ομιλίας της Σοφίας Σακοράφα εδώ

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011

Ομιλία της Σοφίας Σακοράφα στο φεστιβάλ Resistance

Το Σάββατο 2 Ιουλίου στις 9:00μμ, η Σοφία Σακοράφα συμμετέχει  στο φεστιβάλ Resistance  στο πάνελ με θέμα ''Για μια πραγματική δημοκρατία''<

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

Ομιλία στο Αλιβέρι

Ομιλία συζήτηση με τη Σ. Σακοράφα και τον Γ. Μηλιό στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου, Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 8:30μμ.

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

Ομιλία στην Πάτρα με Σ. Σακοράφα και Γ. Κατρούγκαλο

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ σας καλεί  την Τετάρτη 22 Ιουνίου, 19.30 στον  ΕΣΠΕΡΟ (πλ. Γεωργίου)

 στην εκδήλωση:

ΚΡΙΣΗ: ΧΡΕΟΥΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,

ΔΙΕΞΟΔΟΣ;

με ομιλητές τους: ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ και ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

Εκδήλωση προβολή στο Μοσχάτο με Σ. Σακοράφα, Στ. Χατζόπουλο, Σ. Μητραλιά και Γ. Σακελλαρίδη


Ομιλητές :
Σακοράφα Σοφία - Ανεξάρτητη Βουλευτής Β’Αθήνας
Χατζόπουλος Στάθης - Νομικός, Μέλος της Πρωτοβουλίας Συγκρότης της ΕΛΕ
Μητραλιά Σόνια - Μέλος της Πρωτοβουλίας Γυναικών για τη Συγκρότηση της ΕΛΕ
Σακελλαρίδης Γαβριήλ - Οικονομολόγος, Επιστ. Συνεργάτης του Ινστιτούτου Πουλαντζά
Συντονιστής:  Μπιζάνης Στέφανος

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

Ομιλία της Σοφίας Σακοράφα στην Πρέβεζα

Προβολή του ντοκυμαντέρ Debtocracy και συζήτηση με ομιλίτρια τη Σοφία Σακοράφα την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 7μμ στην ''Οαση"

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

Εκδήλωση προβολή στο Γύθειο

Σάββατο, 28 Μαϊου 2011

Βύρωνας, 13 Απριλίου 2011

Εκδήλωση -συζήτηση με θέμα "Η θηλιά του χρέους και η Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου" στο Δημαρχείο Βύρωνα, στις 7:00μμ την Τετάρτη 13 Απριλίου με ομιλητές τη Σοφία Σακοράφα και τον Άρη Χατζηστεφάνου. 

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011
Twitter
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας αν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά emails
Πρόσφατα Video
Ποια είναι τελικά η κοινή ευρωπαϊκή θέση για το προσφυγικό;
Συνέντευξη στο Kozani.tv