Σοφία Σακοράφα

ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Η είδηση και ένα υποθετικό δελτίο ειδήσεων...

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

Η πραγματική είδηση 30/4...
Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε με το αυτοκίνητο του 58χρονο Αλβανό, κάτι που προκάλεσε την οργή όσων βρισκόταν στο σημείο, με αποτέλεσμα να γίνει επεισόδιο με τον οδηγό.
Αμέσως μετά ο οδηγός του Ι.Χ. έφυγε, εγκαταλείποντας τον 58χρονο που είχε παρασύρει, αλλά μετά από λίγα λεπτά επέστρεψε φέροντας μαζί του πιστόλι και πυροβόλησε εναντίον των ανθρώπων πουν βρισκόταν στο σημείο, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα έναν 53χρονο Αλβανό και να τραυματίσει στο πόδι έναν 35χρονο Πακιστανό. Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή και πλέον αναζητείται από την Αστυνομία. Ο 53χρονος Αλβανός και ο Πακιστανός μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στον Ευαγγελισμό, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του πρώτου, ενώ ο δεύτερος παραμένει για νοσηλεία εκτός κινδύνου.

Η είδηση ανάποδα... η οποία θα είχε γυρίσει την Ελλάδα ανάποδα και οι Χρυχαυγίτες θα αναλάμβαναν δράση....
Αλβανός τραυμάτισε με το αυτοκίνητο του 58χρονο Έλληνα, κάτι που προκάλεσε την οργή όσων βρισκόταν στο σημείο, με αποτέλεσμα να γίνει επεισόδιο με τον Αλβανό οδηγό.
Αμέσως μετά ο Αλβανός οδηγός του Ι.Χ. έφυγε, εγκαταλείποντας τον 58χρονο Έλληνα που είχε παρασύρει, αλλά μετά από λίγα λεπτά επέστρεψε φέροντας μαζί του πιστόλι και πυροβόλησε εναντίον των ανθρώπων πουν βρισκόταν στο σημείο, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα έναν 53χρονο Έλληνα και να τραυματίσει στο πόδι έναν 35χρονο Έλληνα. Στη συνέχεια ο Αλβανός δράστης τράπηκε σε φυγή και πλέον αναζητείται από την Αστυνομία. Ο 53χρονος Έλληνας και ο 35χρονος Έλληνας μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στον Ευαγγελισμό, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του πρώτου, ενώ ο δεύτερος παραμένει για νοσηλεία εκτός κινδύνου.
Η Χρυσή Αυγή κατέφτασε στην περιοχή και σε αντίποινα εκτέλεσε 150 Αλβανά γυναικόπαιδα.

Η είδηση επί κυβερνήσεως Καρατζαφέρη...
Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε με το αυτοκίνητο του 58χρονο Αλβανό, κάτι που προκάλεσε την οργή όσων βρισκόταν στο σημείο, με αποτέλεσμα να γίνει επεισόδιο με τον οδηγό.
Αμέσως μετά ο οδηγός του Ι.Χ. άνοιξε το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου έβγαλε το νόμιμο πιστόλι του και αποτελείωσε τον 58χρονο που είχε παρασύρει, ενώ σκότωσε προς παραδειγματισμό άλλους δύο, έναν Αλβανό κι έναν Πακιστανό.

Twitter
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας αν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά emails
Πρόσφατα Video
Ποια είναι τελικά η κοινή ευρωπαϊκή θέση για το προσφυγικό;
Συζήτηση για την έκθεση της Επιτροπής του '18 για την πΓΔΜ