Σοφία Σακοράφα

ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Ας φτιάξουμε επιτέλους τη δική μας είδηση

Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

ΕΙΔΗΣΗ 1η
Η περικοπή του επιδόματος μετακίνησης των αιμοκαθαιρόμενων θα αναγκάσει πολλούς ασθενείς να διακόψουν την αιμοκάθαρση, ως μη δυνάμενοι να καλύψουν οικονομικά την μετακίνησή τους. Οι περισσότεροι είναι ηλικιωμένοι, διαβητικοί, ακρωτηριασμένοι, ταλαιπωρημένοι από τα χρόνια στο μηχάνημα και την αρρώστια....

ΕΙΔΗΣΗ 2η

΄΄Δεκάδες Καρκινοπαθείς φεύγουν από το Ιατρείο περιμένοντας να πεθάνουν ενώ μπορούν να ζήσουν, γιατί δεν έχουν λεφτά. Δεκάδες έγκυοι μένουν να γεννήσουν στο δρόμο με το ρίσκο να ζήσουν ή να πεθάνουν ή να έχουν μία ζωή ένα ανάπηρο παιδί επειδή δεν έχουν τα 800 ευρώ για να γεννήσουν. 2 στους 10 ασθενείς από αυτούς που επισκέπτονται το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, χρήζουν νοσηλείας για χειρουργική επέμβαση΄΄ ( από την ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου )

ΕΙΔΗΣΗ 3η
Η λίστα με τους φοροφυγάδες παρακρατήθηκε στην τσέπη του Βαγγέλη Βενιζέλου... Απώλεια για το δημόσιο εκατομμυρίων ευρώ.

ΕΙΔΗΣΗ 4η
Ο Ανδρέας Λοβέρδος ακούει το κύκνειο άσμα του πολιτικού συστήματος ... και είναι έτοιμος να ανακοινώσει νέο πολιτικό φορέα που θα αναλάβει ριζοσπαστικές πολιτικές πρωτοβουλίες, οι οποίες θα ...ανατρέψουν το παρηκμασμενο πολιτικό σύστημα.

Ποια θα έπρεπε να είναι η 5η είδηση : Aυτή που θα φτιάξουμε εμείς!!!
Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος και δεν φεύγουν εάν δε φύγουν. Εάν δε φύγουν όλα αυτά τα πολιτικά κοράκια ... Αυτά τα κοράκια που του ρουφούν το αίμα την ίδια στιγμή που κάνουν τα ταμεία τους... και αυτά που δεν εντρέπονται για το παρελθόν τους, παρά εκτρέπονται και το παίζουν σωτήρες... και αυτά που έπαιξαν με το φόβο του λαού και σήμερα γίνονται οι χείριστοι εντολοδόχοι των Βρυξελλών... και αυτά που εξαργυρώνουν το αριστερό τους παρελθόν με τον πλέον επονείδιστο τρόπο.

Twitter
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας αν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά emails
Πρόσφατα Video
Ποια είναι τελικά η κοινή ευρωπαϊκή θέση για το προσφυγικό;
Συνέντευξη στο Kozani.tv