Σοφία Σακοράφα

ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Ευρωεκλογές 2014

Σας ευχαριστώ όλους

Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου. Η τιμή που μου έκανε ο ελληνικός λαός για άλλη μια φορά είναι μεγάλη, Μεγάλη είναι και η ευθύνη που νιώθω για να φανώ αντάξια των προσδοκιών του σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Υπόσχομαι όμως ότι θα συνεχίσω με ακόμα μεγαλύτερο πάθος να κάνω αυτό που ξέρω και αυτό που κάνω τόσα χρόνια: να αγωνίζομαι. Η φωνή των Ελλήνων, που πλήρωσαν χωρίς να φταίνε την κρίση που άλλοι δημιούργησαν, πρέπει να ακουστεί δυνατά στην Ευρωβουλή. Δεσμεύομαι για αυτό. Πρέπει να καταλάβουν ότι αυτή η πολιτική πρέπει να σταματήσει αμέσως. Πρέπει να ακούσουν αυτό που φωνάξατε, το "Φτάνει πια".

Δευτέρα, 26 Μαϊου 2014

Τι έχουμε πει για τα μνημόνια

Αποσπάσματα από παρεμβάσεις της Σοφίας Σακοράφα σχετικά με τα μνημόνια

Παρασκευή, 23 Μαϊου 2014

Ρόδος: Περιοδεία

Η Σοφία Σακοράφα θα συναντηθεί με φορείς της Ρόδου και θα πραγματοποιήσει περιοδείες σε περιοχές του νησιού. Το βράδυ της ίδιας μέρας στις 20.30 θα πραγματοποιηθεί κεντρική εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου.

Η Ελλάδα δείχνει για πρώτη φορά το δρόμο στην Ευρώπη. Η ανατροπή στην Ελλάδα θα σηματοδοτήσει την ανατροπή σκηνικού και στην Ευρώπη.

Καλούμε όλους τους πολίτες της Ρόδου να συμμετέχουν μαζικά στην κεντρική εκδήλωση με ομιλήτρια τη Σοφία Σακοράφα, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, την Παρασκευή 09-05-2014, στις 20.30.
 

Παρασκευή, 9 Μαϊου 2014

Μοσχάτο: Προεκλογική ομιλία για τις Ευρωεκλογές

την Τετάρτη 7 Μαϊου στον Ταύρο (Πλατεία Μακεδονίας ή "ΠΙ", στις 8μμ) και

την Πέμπτη 8 Μαϊου στο Μοσχάτο (Πλατεία Μεταμόρφωσης, στις 8μμ)


ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ οργανώνει δύο προεκλογικές ομιλίες για τις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.

Με τρεις ομιλητές στον Ταύρο (το Σάββα Ρομπόλη, το Χάρη Γολέμη και τη Μάγδα Σπηλιοπούλου), με τη Σοφία Σακοράφα στο Μοσχάτο.

Πιστεύουμε πως οι ομιλίες αυτές -και η επαφή των υποψήφιων ευρωβουλευτών με τον κόσμο, με όλους εμάς- θα συμβάλλουν στην πληρέστερη ενημέρωσή μας για την παρούσα κατάσταση στην Ευρώπη και το ρόλο μας ως πολιτών.


Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
Από τη Γραμματεία 

Πέμπτη, 8 Μαϊου 2014

Περιοδεία στη Μεγαλόπολη και την Τρίπολη

Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Σακοράφα θα επισκεφθεί την Τετάρτη 7 Μαΐου τους ΑΗΣ Μεγαλόπολης και το ορυχείο. Θα συναντηθεί με τα σωματεία των εργαζομένων, με τις Διευθύνσεις των ΑΗΣ και του ορυχείου, με το Δήμαρχο, κ. Μπούρα, καθώς και με τους υποψήφιους Δημάρχους της Μεγαλόπολης.
Στη συνέχεια, στις 13.30 θα δώσει συνέντευξη τύπου στην Τρίπολη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (Δεληγιάννη 8, Τρίπολη)
 

Τετάρτη, 7 Μαϊου 2014
Twitter
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας αν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά emails
Πρόσφατα Video
Ποια είναι τελικά η κοινή ευρωπαϊκή θέση για το προσφυγικό;
Μια Νέα Συμφωνία για την Ευρώπη των λαών.