Σοφία Σακοράφα

ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Μήνυμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στην Ισραηλινή πρεσβεία

Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014

Μήνυμα στην σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στην Ισραηλινή πρεσβεία από την ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Σακοράφα.

Στρασβούργο 17.7.2014

Ενώνω σήμερα την φωνή μου, μαζί με τις δικές σας, ενάντια στο συνεχιζόμενο έγκλημα του Ισραήλ σε βάρος του λαού και των παιδιών της Παλαιστίνης, ενάντια στις μαζικές δολοφονίες και τους κτηνώδεις βομβαρδισμούς από την ΚΑΤΟΧΙΚΗ πολεμική μηχανή του Ισραήλ στην Γάζα.

 Ενώνω την φωνή μου μαζί σας, ενάντια στην συνεχιζόμενη σιωπή των διεθνών οργανισμών και των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, που με το πρόσχημα τήρησης ίσων αποστάσεων, συνεχίζουν να ανέχονται την προκλητική ισραηλινή παραβίαση όλων των κανόνων του διεθνούς δικαίου και δεκάδων αποφάσεων του ΟΗΕ .

Κύριοι της διεθνούς κοινότητας, μήτρα όσων συμβαίνουν στην Παλαιστίνη είναι η ισραηλινή κατοχή της και η πλήρης ατιμωρησία του Ισραήλ για τα εγκλήματα που κάνει κατ εξακολούθηση μισό αιώνα τώρα. Επιτέλους εφαρμόστε τις κυρώσεις που προβλέπουν οι διεθνείς συνθήκες έως ότου το Ισραήλ συμμορφωθεί.

Κύριοι της ελληνικής κυβέρνησης , διακόψτε τώρα την συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας με το Ισραήλ. Παγώστε τις εμπορικές και οικονομικές σχέσεις με το Ισραήλ. Είναι ντροπή για την Ελλάδα να συνεργάζεστε με μια χώρα που εγκληματεί κατά συρροή ενάντια σε έναν ολόκληρο λαό και που κατέχει στρατιωτικά την πατρίδα του.

Ο Παλαιστινιακός λαός έχει και το κουράγιο και την αποφασιστικότητα και την πίστη να συνεχίσει να αγωνίζεται για μια ελεύθερη και ανεξάρτητη πατρίδα μέχρι να κατακτήσει τον στόχο του. 

Twitter
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας αν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά emails
Πρόσφατα Video
Ποια είναι τελικά η κοινή ευρωπαϊκή θέση για το προσφυγικό;
Συνέντευξη στο Kozani.tv