Σοφία Σακοράφα

ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Καταγγελία για τους θανάτους των προσφύγων

Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

Σημερινή δράση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο. 

Η καταγγελία ενάντια στην κατασταλτική προσέγγιση που υιοθέτησε η ΕΕ και τα κράτη μέλη της για τη μεταναστευτική πολιτική, συμπεριλάμβανε την παρουσίαση ενός καταλόγου μήκους 100 μέτρων με τα ονόματα των 17.306 ατόμων που έχασαν τη ζωή τους, από το 1990 μέχρι το 2012, προσπαθώντας να εισέλθουν στην Ευρώπη, και στους οποίους δεν έχουν πάψει να προστίθενται εκατόμβες θυμάτων έκτοτε. Η GUE / NGL και οι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, συμμετείχαμε στη διαδήλωση.
Σημερινή δράση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο. Η καταγγελία ενάντια στην κατασταλτική προσέγγιση που υιοθέτησε η ΕΕ και τα κράτη μέλη της για τη μεταναστευτική πολιτική, συμπεριλάμβανε την παρουσίαση ενός καταλόγου μήκους 100 μέτρων με τα ονόματα των 17.306 ατόμων που έχασαν τη ζωή τους, από το 1990 μέχρι το 2012, προσπαθώντας να εισέλθουν στην Ευρώπη, και στους οποίους δεν έχουν πάψει να προστίθενται εκατόμβες θυμάτων έκτοτε. Η GUE / NGL και οι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, συμμετείχαμε στη διαδήλωση.

Twitter
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας αν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά emails
Πρόσφατα Video
Είναι ύβρις να λέτε στον ελληνικό λαό ότι η συνέχιση της πολιτικής που τον έφτασε σε κατάσταση επαιτ
Είμαι βέβαιη ότι η κα Λεπέν μπορεί να ευγνωμονεί για την αμέριστη βοήθεια που της προσφέρουν αυτές οι πολιτικές, στην προεκλογική της εκστρατεία.