Συνάντηση του ΜέΡΑ25 με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

powered by social2s

Ο Τομέας Οικονομίας του Μέρα25 την Κυριακή 8-2-21 πραγματοποίησε διαδικτυακή συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ κ.Γιάννη Χατζηθεοδοσίου με θέματα.

-τις επιχειρήσεις μέσα στην κρίση της πανδημίας
-το ηλεκτρονικό εμπόριο και ποιους ευνοεί..
-την συμπεριφορά των καταναλωτών

Στην συνάντηση συμμετείχαν ενεργά συνοδοιπόροι του τομέα Οικονομίας,  μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας, μέλη της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής.

Τα συμπεράσματα της έρευνας του ΕΕΑ για τις επιχειρήσεις στην υγειονομική κρίση, ανέδειξαν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος σήμερα και το αδιέξοδο των επιλογών της κυβέρνησης ΝΔ. Ο δανεισμός ως υποκατάστατο της  κρατικής μέριμνας, οι αναστολές και αναβολές φόρων και οφειλών,  δεν βοηθούν στην ουσία, απλά μεταθέτουν χρονικά το πρόβλημα και  συσσωρεύουν χρέη στο μέλλον, μεταφέροντας το βάρος της κρίσης στις πλάτες του επαγγελματία.  Το κούρεμα χρεών και η στήριξη της μικρής επιχειρηματικότητας που σαν Μέρα25 από την αρχή της πανδημίας στηρίζουμε, είναι ο μοναδικός δρόμος για την έξοδο από την κρίση, την ύφεση και την ανεργία.


Τομέας: Οικονομίας | 210-3810671 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο τομέας επεξεργάζεται πολιτικές που αναιρούν το καθεστώς χρεοδουλοπαροικίας σε ολόκληρο το φάσμα της οικονομικής και εμπορικής δραστηριότητας στη χώρα και ιδιαίτερα σε σχέση με τη Μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα,  τα Χρηματοπιστωτικά και το Ιδιωτικό Χρέος, τα Δημοσιονομικά και το Δημόσιο Χρέος.

Αναδημοσίευση από ΜεΡΑ25

powered by social2s

Δύσκολα θα μάθεις τις δράσεις μας από τα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα