«ΜέΡΑ 25»-Σοφία Σακοράφα από Αγρίνιο: “Θέλουμε να αυξήσουμε τα ποσοστά μας” (Sinidisi.gr)

powered by social2s
Η Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του «ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη» Σοφία Σακοράφα πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στην Αιτωλοακαρνανία. Η επίσκεψή της ξεκίνησε από τη Ναύπακτο χθες Παρασκευή και ολοκληρώθηκε με την επίσκεψή της στο Αγρίνιο σήμερα το μεσημέρι.

Στο πλαίσιο της περιοδείας της πραγματοποίησε επαφή με φορείς, στελέχη και φίλους του κόμματος «ΜέΡΑ 25», αλλά και συνομίλησε με πολίτες, με σκοπό να αναπτύξει τις θέσεις του κόμματος, αλλά και να ακούσει προτάσεις και σκέψεις από τους πολίτες.

Μετά τη Ναύπακτο, από την οποία ξεκίνησε η διήμερη περιοδεία, η κα. Σκοράφα επισκέφτηκε το Μεσολόγγι, όπου περπάτησε στο κέντρο της πόλης και συνομίλησε με επαγγελματίες και πολίτες, μετέβη στον Αστακό όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, ενώ τοπ απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Μύτικα όπου συνομίλησε με εργαζόμενους οι οποίοι της μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και της μίλησαν για τις ελλείψεις.

Σήμερα το πρωί επισκέφτηκε το Μεσολόγγι, όπου μετέβη στο Νοσοκομείο και συναντήθηκε με εκπροσώπους του Ιατρικού και του Νοσηλευτικού προσωπικού ακούγοντας και καταγράφοντας τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν και τις ελλείψεις που υπάρχουν στο Νοσοκομείο.

Η κα. Σακοράφα κατά την παραμονή της στο Αγρίνιο συνομίλησε με επαγγελματίες της πόλης και πολίτες. Σε όλη την περιοδεία της στην Αιτωλοακαρνανία την συνόδευαν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος, όπως επίσης φίλοι και στελέχη από την ευρύτερη περιοχή.

Μιλώντας στο sinidisi.gr η κα. Σακοράφα τόνισε: 

“Θέλουμε να αυξήσουμε τα ποσοστά μας, με την έννοια των ανθρώπων οι οποίοι ενστερνίζονται τις θέσεις του κόμματος, του ΜέΡΑ25. Είναι γνωστές οι θέσεις μας, δεν τις έχουμε κρύψει 4 χρόνια μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο. Θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο για όλες τις προτάσεις που κάναμε και αφορούν καίρια ζητήματα της καθημερινότητάς μας, όπως για το θέμα της ακρίβειας, των κόκκινων δανείων, της ενέργειας.

Έχουμε ανοιχτή συζήτηση με τους πολίτες, πολύ σημαντικό ζήτημα για εμάς που ερχόμαστε και ζητούμε την ψήφο για δεύτερη φορά, καθώς το ΜέΡΑ25 είναι ένα νέο κόμμα. Μέσα από αυτή τη διαδικασία αυτή, της επαφής μας με τον κόσμο, μας δίνεται η δυνατότητα να εξηγήσουμε και να αποδείξουμε πως ότι υποσχέσεις που είχαμε δώσει στις προηγούμενες εκλογές, επί 4 χρόνια στο ελληνικό κοινοβούλιο τις κρατήσαμε.

Η Αιτωλοακαρνανία είναι μια εξαιρετικά όμορφη περιοχή και πρέπει όλοι στο νομό να φρονήσετε να την διατηρείσαι και να μην θυσιάστε την ομορφιά αυτή στο όνομα μιας ανάπτυξης που μπορεί να την καταστρέψει. Η περιοδεία, η επαφή μου με τον κόσμο που είχα, μου δημιούργησε ευχάριστα συναισθήματα. Μας καλοδέχθηκαν και συνομιλήσαμε με πάρα πολύ κόσμο και έτσι ακούσαμε τι θέλουν να μας πουν, ακούσουμε ελλείψεις που είχαμε κατά την τετραετία, ακούσουμε τα προβλήματά του και τους μιλήσαμε για το κόμμα μας και τις θέσεις που έχει για πολλά ζητήματα και κυρίως αυτά που απασχολούν τον μέσο πολίτη, τον μέσο Αιτωλοακαρνάνα. Το ΜέΡΑ25 είναι το μικρότερο κόμμα στη βουλή και κάνει μεγαλύτερο αγώνα από τις δυνατότητες που έχει”.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΜέΡΑ25 στην Αιτωλοακαρνανία είναι:

  • ΖΥΓΑ ΕΛΙΑΝΑ του Κωνσταντίνου
  • ΚΑΡΑΝΗ ΙΩΑΝΝΑ του Σεραφείμ
  • ΛΟΥΚΑΝΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του Αθανασίου
  • ΜΙΖΑΛΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ (ΒΛΑΣΗΣ) του Γεωργίου
  • ΝΟΥΛΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ (ΧΡΥΣΑ) του Γεωργίου
  • ΠΑΛΗΓΕΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Βασιλείου
  • ΡΑΝΤΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Χρήστου
  • ΤΖΑΘΑΣ ΘΩΜΑΣ του Παύλου

 Πηγή εδώ: sinidi.gr

powered by social2s

Δύσκολα θα μάθεις τις δράσεις μας από τα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα