Το έγκλημα κατά της Παλαιστίνης σήμερα

powered by social2s
Ήταν αναμενόμενη η κλιμάκωση της επιθετικότητας του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων πολιτών του, από την ώρα που εκεί ανέλαβε η πιο ακροδεξιά κυβέρνηση στην ιστορία της χώρας.
Όμως, αυτό που συμβαίνει τούτες τις ημέρες, με τη συνέργεια και τη συνενοχή της διεθνούς κοινότητας, ξεπερνά ακόμα και την πιο νοσηρή φαντασία.
Το κράτος του πιο αισχρού σύγχρονου απαρτχάιντ, με το ‘διαίρει και βασίλευε', με τις φυλακές και με τις ανοιχτές μαζικές επιθέσεις, έχει εξαπολύσει έναν πραγματικό πόλεμο εναντίον των Παλαιστινίων στη Γάζα, με εκατοντάδες θύματα και δεκάδες νεκρούς.
Η εξοργιστική σιωπή και η εγκληματική “ουδετερότητα” των πολιτικών ηγεσιών είναι πολύ μακριά από τις αρχές και τις αξίες κάθε συνειδητού πολίτη οπουδήποτε στον κόσμο.
Πόσο μάλλον η άμεση στήριξη που παρέχουν συγκεκριμένες δυνάμεις, όπως οι ΗΠΑ ή η Γερμανία, στο εγκληματικό κράτος του Ισραήλ.
Ο Παλαιστινιακός λαός δεν έχει άλλη διέξοδο από το δρόμο της αποφασιστικότητας και της αντίστασης απέναντι σε αυτό το προσχεδιασμένο ισραηλινό και παγκόσμιο έγκλημα εναντίον του.
Θα αγωνιστεί με κάθε τρόπο για την επιβίωση και για τα δικαιώματά του.
Και όλοι όσοι έχουν ακόμα έστω και ψήγματα πολιτικής ή έστω ανθρωπιστικής συνείδησης θα συμπαρασταθούν ολόψυχα στον αγώνα του.
Επιτέλους, όχι άλλη ανοχή!
Έπρεπε ήδη να έχει μπει ένα Τέλος στα Εγκλήματά του κατά του Παλαιστινιακού λαού!
powered by social2s

Δύσκολα θα μάθεις τις δράσεις μας από τα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα