Προστατεύστε άμεσα αυτό το κορίτσι! | Υπόθεση Κολωνός

powered by social2s
Μόλις τον Οκτώβρη του 2022, με επίκαιρη ερώτησή μου στη βουλή, για τον ανελέητο κανιβαλισμό και την ανηθικότητα του κυρίαρχου συστήματος "ενημέρωσης" , ρωτούσα την κυβέρνηση αν έχει καμία πρόθεση η Ελληνική Πολιτεία να προστατεύσει θύματα όπως το 12χρονο κορίτσι στην απίστευτη υπόθεση του Κολωνού.
Ο αρμόδιος Υπουργός απάντησε απλώς «Έχετε δίκιο κ.Σακοράφα».
Και όμως : έξι μήνες μετά, η ίδια η αρμόδια Υφυπουργός κ. Μιχαηλίδου αποκάλυψε δημοσίως και σε απευθείας μετάδοση προσωπικά δεδομένα και στοιχεία προσδιορισμού της 12χρονης, θέτοντας – όπως δυστυχώς αποδείχθηκε και στην πράξη – σε άμεσο κίνδυνο το κορίτσι.
Η ομολογημένη εγκληματική δράση ενός ευυπόληπτου εκπροσώπου του δόγματος «Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια», που συνταράσσει την ελληνική κοινωνία, ανέδειξε όχι μόνο τον αδιανόητο κανιβαλισμό των ΜΜΕ, αλλά και το σαθρό οικοδόμημα της ελληνικής αστυνομίας και των κρατικών φορέων πρόνοιας.
Αφού το βίασαν και αφού το εξέδιδαν, μετά φυλάκισαν τη μητέρα του, το στοχοποίησαν με φωτογραφίες με το πρόσωπο δήθεν καλυμμένο, αλλά σκόπιμα αναγνωρίσιμο για τον μικρό κύκλο της τοπικής κοινωνίας, στη συνέχεια απείλησαν την ίδια, τον αδερφό της και την οικογένειά της, για να φτάσουν να δέχονται επιθέσεις με πέτρες στο σπίτι τους και τελικά να υποστεί και άμεση επίθεση με μαχαίρι , από κουκουλοφόρο, μόνο και απροστάτευτο μέσα στο σπίτι που θεωρούσε άσυλό του.
Την ίδια ώρα, μεγαλοπαράγοντες της οικονομίας, της πολιτικής, της δημοσιογραφίας είχαν πάντα εξασφαλισμένη φύλαξη από πλήθος “οργάνων” και πάντα στο όνομα της δημοκρατίας και του συνθήματος 'Νόμος και Τάξη".
Αλλά αυτό το κράτος, δεν μπορούσε να παρέχει την παραμικρή προστασία στον πιο «αδύναμο κρίκο του», σ’ ένα ανήλικο θύμα από τη δράση ενός άθλιου κυκλώματος, που έχει ζήσει όλη τη φρίκη της άρρωστης κοινωνίας μας στην ψυχή και το κορμί του.
Αν το διακύβευμα της αρχικής μου ερώτησης στη βουλή ήταν με ποια μέτρα προτίθεται να προστατεύσει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τα στοιχειώδη δικαιώματά της η Πολιτεία, τώρα με όλη μου την ένταση μαζί με το υγιές κομμάτι της κοινωνίας, φωνάζουμε και απαιτούμε :
Επιτέλους, εδώ που φτάσατε τα πράγματα, προστατεύστε άμεσα αυτό το κορίτσι!
Η ευθύνη για την προστασία του είναι δική σας και πρέπει να σας βαραίνει όσο και οι ενοχές σας.
powered by social2s

Δύσκολα θα μάθεις τις δράσεις μας από τα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα